Awesome Hillside House of Fishing Lodge with Lake View

Home lovers, what do you think if you are living at the hillside house? Are you interested in? If you are looking for some designs of this house on hillside, here is one of them that will be awesome and attract our sights.

The house is well known as Fishing Lodge because of the location on the mount side and facing lake views. Simon Gill Architects had created this house located in Batak, Bulgaria as a contemporary home design. This London-based architectural firm also completed this house in 2012 by requiring area of 3,122 square foot.

Here are the completed details and designs in the photos. The architecture of hillside house plans is designed in partial places for the building. Yeah, the buildings are partially designed in near distances. The building is also built facing t the panoramic make views and green landscape views overlooking.

The main building is designed in futuristic style by compiling the tube building style made of wood. The building has some windows and spaces made of glasses to get the lights. When looking at the other buildings that are built in the land, we will feature that they are only lawn. It’s surprising.

The built in building is designed in white color palettes and they are irregular designed with glass facades. The porch of these buildings is made in spacious area to enjoy the front views better. Dealing to the interior decorations, they are designed in sophisticated styles.

The structure involves rich wood floor with some wall combinations. As we see in social area, they apply purple sofas with brown pillows. In front side, there is also a rustic fireplace with its oak wood storage.

Well, living in this place will lead us to have a great resting and activities. Besides the home architecture, the panoramic views of lake and landscape are also supporting as well. We can find many more designs of this house in the following photos. Therefore, don’t go anywhere to take hillside house plans with a view in this article.

Image By : Simon Gill Architects

Leave a comment